Sun. Jul 14th, 2024

Restaurant 1714 is een van de meest iconische restaurants in Schiedam. Het restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand uit het jaar 1714, dat oorspronkelijk diende als herberg voor reizigers en kooplieden. Tegenwoordig biedt het restaurant een unieke en authentieke eetervaring voor gasten.

Het interieur van Restaurant 1714 is klassiek en elegant, met hoge plafonds, grote ramen en antieke meubels. Het restaurant heeft een warme en gezellige sfeer, perfect voor een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden.

Het menu bij Restaurant 1714 is gebaseerd op klassieke Franse gerechten, maar met een moderne twist. Het restaurant gebruikt alleen de beste ingredi├źnten en producten van lokale leveranciers om ervoor te zorgen dat de gerechten van topkwaliteit zijn. Het menu is zorgvuldig samengesteld en biedt een scala aan heerlijke gerechten, van voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts.

Een van de hoogtepunten van het menu bij Restaurant 1714 is de wijnkaart. Het restaurant heeft een uitgebreide selectie wijnen, zowel uit Frankrijk als uit andere landen. Het personeel van het restaurant is goed geïnformeerd over de wijnen en kan adviseren over welke wijnen het beste bij de verschillende gerechten passen.

Naast het uitstekende eten en de geweldige wijnkaart biedt Restaurant 1714 ook een geweldige service. Het personeel van het restaurant is vriendelijk en attent en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat gasten een geweldige eetervaring hebben.

Kortom, Restaurant 1714 in Schiedam biedt een unieke en authentieke eetervaring in een prachtig historisch pand. Het menu biedt heerlijke Franse gerechten met een moderne twist en de wijnkaart is uitstekend. Als je op zoek bent naar een speciale avond uit in Schiedam, dan is Restaurant 1714 een geweldige keuze.

uiteten in schiedam