Sun. Jul 14th, 2024

Het is belangrijk om te weten dat pijnbeleving subjectief is en kan variƫren van persoon tot persoon. Sommige mensen vinden het zetten van een tattoo pijnlijk, terwijl anderen het meer als oncomfortabel beschouwen. Hier zijn echter enkele plekken op het lichaam die als pijnlijker worden beschouwd voor het zetten van een tattoo:

  1. Ribben: De ribbenkast is een gevoelige plek en het zetten van een tattoo hier kan pijn veroorzaken vanwege de dicht bij de huid liggende botten.
  2. Polsen en enkels: Dit zijn kleine, gevoelige gebieden waar weinig vet zit en waar de huid dun is. Hierdoor kan het zetten van een tattoo pijnlijker zijn dan op andere plekken.
  3. Voeten: Voeten bevatten weinig vet en veel pezen en spieren, dus het zetten van een tattoo hier kan pijnlijk zijn.
  4. Billen en heupen: Dit zijn gevoelige gebieden waar veel vet en spieren zitten, dus het zetten van een tattoo hier kan pijnlijk zijn.
  5. Spine: De wervelkolom is een pijnlijke plek om een tattoo te zetten vanwege de dicht bij de huid liggende botten en zenuwen.

Houd er rekening mee dat pijnbeleving subjectief is en dat het zetten van een tattoo pijn kan veroorzaken, afhankelijk van de huidtolerantie en de ervaring van de artiest. Overleg met de artiest of er pijnbeheersing beschikbaar is en vraag om advies over de beste manier om de pijn te beheersen.

www.theartoftattoo.nl